Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

76 789 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 123 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Stav nemovitosti Špatný
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 77363
Plocha užitná 123 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Oáza klidu a pohodlí v srdci Prahy! Představujeme Vám rodinný dům v ulici na Hvězdárně, který krásné výhledy v obklopení přírodou.

Tento dům je ve fázi před kompletní rekonstrukcí, což vám dává jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich představ. Objekt o zastavěné ploše 123m2 je podsklepen a sklepy jsou suché, což umožňuje využití stávajících kamenných základů pro výstavbu nebo přístavbu. Můžete tak vytvořit funkční, vícegenerační bydlení. Díky tomu, že pozemek je funkčním využitím dle územního plánu OB - čistě obytné, budoucí stavba není limitována současným umístěním stavby a můžete své fantazii nechat volný průběh.

Pozemek o rozloze 1039 m2 má obdélníkový tvar cca 29*36 m a je mírně svažitý směrem na sever. Sousední pozemky jsou již zastaveny, takže nehrozí žádná blokace výhledů.

Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě a je v osobním vlastnictví bez jakýchkoliv omezení vlastnického práva. Navíc lze pozemek rozdělit na dvě samostatné parcely, v takovém případě se nabízí možnost výstavby dvojdomku.

Lokalita je velmi atraktivní a dobře dostupná. Autem se dostanete do centra Prahy do 15 minut. Před domem je zastávka autobusu, který vás doveze na metro Smíchovské nádraží za 20 minut. V blízkosti se nachází obchody Hornbach a Lidl, škola, školka, dětské hřiště.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (216)
small left
small right