Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

21 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Jakub Melichar

94 336 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 285
Plocha celková 109 m²
Plocha zastavěná 109 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 229 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 229 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi rodinného domu 4+1 s garáží pro 2 auta, saunou, 3 koupelnami, pracovnou a prádelnou. Dům se nachází spolu s rozsáhlou, udržovanou zahradou a terasou v městské části Prahy 5 - Slivenec na pozemku o celkové rozloze 551 m2. Dům z konce 90. let minulého století svým současným stavem, a především atraktivním umístěním v klidné lokalitě s okolní zástavbou rodinných domů, skýtá možnost komfortního a klidného bydlení zejména pro rodinu.

Dispozice domu: suterén garáž (cca 40 m2), prádelna, komora, sauna s bazénem a koupelna (cca 37 m2). Přízemí: (cca 82 m2): zádveří, chodba se schodištěm, obývací pokoj, kuchyň se spíží, pracovna a samostatné WC. Druhé patro (cca 69 m2): ložnice se dvěma šatnami, druhá ložnice se samostatnou koupelnou a WC a další samostatná koupelna s vanou a WC, balkón (cca 2 m2). Vytápění domu: podlahové vytápění v kombinaci s elektrickými radiátory. Současně je možné dům částečně vytápět krbem umístěným v obývacím pokoji, který je opatřen tepelným rozvodem do několika částí domu. Přízemí a druhé patro je také vybaveno kvalitními klimatizačními jednotkami. Udržovaná zahrada se vzrostlými okrasnými keři a stromy je situována kolem celého domu. Klidová část spolu s pergolou a terasou se nachází v zadní části zahrady.

Unikátní poloha domu zajišťuje veškerý komfort i z hlediska občanské vybavenosti (autobus cca 1 min., tramvaj (zastávka Slivenec) cca 15 min., autem do centra Prahy cca 15 min., Letiště Václava Havla (cca 15 min. autem) a nájezd na městský okruh se nachází cca 2 min. Lokalita nabízí také mnoho volnočasového a sportovního vyžití. V pěší vzdálenosti se nachází 3x MŠ, 1x ZŠ, dva obchody, pošta, tři restaurace, dvě dětská hřiště, tenisová hala a mnoho dalších služeb. Sportovní a relaxační vyžití nabízí zejména Přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj a Přírodní rezervace Homolka, obojí v docházkové vzdálenosti. Aquapark se nachází v dojezdové vzdálenosti (cca 5 min.).

Obec také protíná několik turistických a cyklistických tras vedoucích do okolních přírodních památek, zejména pak Přírodní park Prokopské a Dalejské údolí a CHKO Český Kras. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen, proto uvádíme Energetickou náročnost budovy třída G mimořádně nehospodárná. Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (214)
small left
small right