Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

55 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Humhal

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 125 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388724
Plocha obytná 100 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 96 m²

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme samostatný rodinný dům 4kk se zahradou, přímo u metra trasy B Rajská zahrada.

Novostavba domu s nízkými provozními náklady a podlahovou plochou 100 m2 disponuje prostorným obývacím pokojem s krbem a kuchyňským koutem, koupelnou s WC a třemi samostatnými pokoji z nichž jeden má vlastní toaletu a v jednom pokoji je umístěna sauna. O tepelný komfort se kromě krbu postará především podlahové topení (kotel je plynový kondenzační), v horkých letních dnech je možné ochladit dům pomocí klimatizace. Dům je vybaven nábytkem a spotřebiči, které jsou na fotografiích.

Místnosti : obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,8 m2), kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů - trouba, indukční varná deska, odsavač par, no frost chladnička s mrazničkou, spíž (1 m2); pokoj 1 (13,3 m2) k pokoji patří WC (2 m2); pokoj 2 (14,1 m2); pokoj 3 (15,2 m2) se saunou a běžeckým pásem; koupelna (6,4 m2) se sprchovým koutem a WC plus pračka a sušička. Ve všech pokojích je nábytek, který je vidět na fotografiích a v každém je i LCD televizor značky Panasonic.
Na podlahách je vinyl v pokojích a keramická dlažba v ostatních místnostech. Okna jsou moderní plastová s izolačním trojsklem. Osvětlení zajišťují úsporná světla s LED technologií, v obývacím pokoji je světlo stmívatelné. Dům je bezbariérový a má instalované zabezpečovací zařízení.

Na pozemku o celkové rozloze 572 m2 se nachází zahradní domek, k odpočinku pak posezení pod pergolou a kryté parkovací stání pro 2 auta.

Lokalita se vyznačuje perfektní dopravní dostupností, zastávka metra B Rajská zahrada je 150 m od domu, stejně tak i vlaková zastávka Rajská zahrada a stanice autobusů. Autem dojedete za 5 minut do nákupního Centra Černý Most, kde je kompletní sortiment obchodů a služeb. V okolí je dostatek zeleně, na procházky se můžete vydat na Rozhlednu Doubravka, do přírodní rezervace V Pískovně nebo do parku U Čeňku, na kole je pak možno vyrazit na projížďku do přírodní rezervace Klánovický les, kam dojedete za cca 30 minut.

Měsíční nájemné: 55.000,- Kč
Záloha na služby: 5.000,- Kč (2 osoby)
Vratná jistota: 2 měsíční nájmy
Odměna za zprostředkování: 0,- Kč

V případě zájmu o další informace či prohlídku mne prosím kontaktujte e-mailem nebo prostřednictvím formuláře u inzerce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Humhal

Nemovitost nabízí

 Jan Humhal
Jan Humhal
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti