Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

36 990 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Artem Saykin

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 110 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 389113
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Nájemné 36.990 Kč/měs.
Poplatky 5.000 Kč/měs.
Odměna RK 44.758 Kč/jednorázově
Kauce 40.000 Kč/jednorázově

Nově nabízíme polovinu dvojdomu v Nučicích k pronájmu. Jedná se o celkovou plochu cca 140 m2 s dispozicí 4+kk. Dům je po kompletní rekonstrukci, takže si můžete užít stav nového domu.

Přízemí se skládá z prostorné chodby, garáže pro jedno auto (parkovat můžete i další 2-3 auta přímo před domem) toalety a obývacího pokoje s výměrou přes 40 m2. Ten je vybavený krbem a zbrusu novou plně vybavenou kuchyňskou linkou. Ta se skládá z lednice, trouby, myčky, mikrovlnky, digestoře a indukční desky. Samozřejmě nechybí ani spousta pracovní plochy nebo nespočet úložných prostor.

Celý obývací pokoj je velmi prosvětlený díky spoustě oknům a také díky orientaci na jižní stranu. Pohodlně se z něj dostanete na zahradu, která čítá cca 350 m2. Ta bude ještě obehnána zelenou síťovinou, pro maximum vašeho soukromí.

V patře se pak nachází 3 prostorné ložnice, koupelna se sprchovým koutem i vanou, samostatná toaleta, prádelna a terasa s výhledem do zahrady, na kterou se dostanete ze dvou ložnic.

Dům se nachází kousek od mateřské i základní školy, restaurace, potravin i pošty. Nedaleko se nachází i autobusový spoj s pražským Zličínem, případně vlaková zastávka, ze které se během 19 minut svezete na Smíchovské nádraží.

Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte kontaktovat makléře nabídky pro individuální termín prohlídky. Prosíme rovnou o zaslání podrobností o vás, jakožto případných budoucích nájemnících. Děkujeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Artem Saykin
Artem Saykin
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Artem Saykin
Artem Saykin
zobrazit telefon