Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

33 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 83 m²
Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Patro 4.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 130
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu velký byt 3+1 s balkonem, s výhledem do Petřínských sadů a na Pražský Hrad, na rozhraní Prahy 1 (Malé Strany) a Prahy 5 na Újezdě.
Byt se nachází v klidné uličce, v cihlovém domě ve 4. poschodí s výtahem. Ulice Rošických je klidná, slepá ulička v těsné blízkosti Petřína, z bytu je výhled nejen do parku, ale také na dětské hřiště v sousedství.
Tento světlý, elegantně řešený byt nabízí velmi praktickou dispozici, průchozí do kruhu. Jakmile vstoupíte do bytu, ocitnete se ve vstupní předsíni. Po levé straně je samostatná koupelna a samostatné WC. V koupelně je velký, moderní sprchový kout. Přímo naproti vchodu do bytu jsou dveře do velkého, prostorného obývacího pokoje se 2 pohovkami a TV. Obývací pokoj, má okna s výhledem na Petřín - do zeleně, stejně jako první menší ložnice, kterou lze využít jako pracovnu se vstupem na malý balkon. Následuje velká ložnice s manželskou postelí se dvěma vchody, jedním do pracovny a jedním do kuchyně. Kuchyň je také poměrně prostorná, se spíží a plně vybavená energo – spotřebiči (trouba, myčka….) Vedle kuchyně se nachází velká šatna. Byt je zařízen částečně.
Lokalita kolem Újezdu je velmi vyhledávaná, v pěší vzdálenosti jsou všechny historické památky (Malostranské náměstí, Kampa s Čertovkou, Karlův most, Pražský Hrad..), obchodní i kulturní centra i samotné centrum Prahy (Václavské náměstí, Staroměstské náměstí). Pro volnočasové aktivity můžete využít sportovní zařízení nebo lanovku na Petřín. Na procházku se můžete vydat kromě Petřínských také do Vojanových a Chotkových sadů nebo do Kinského, Lobkovické, Valdštejnské či Vrtbovské zahrady.
V docházkové vzdálenosti jsou obchody, restaurace, kavárny, lékárny, nemocnice, pošta, divadla. 2minuty chůze od domu je zastávka tramvají i autobusu (5 minut do centra města nebo 2 minuty do nákupního centra Anděl).

Cena: 33 000 Kč/ měsíc bez poplatků
Záloha na služby: 6 400Kč/měsíc vč. energií
Kauce: 40 000Kč
Provize RK-1 měsíční nájem

Žádaná lokalita – vhodné i pro zahraniční pracovníky – na dlouhodobý pronájem. Min. doba pronájmu 1 rok. Preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat. K nastěhování od 15.5.2024.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ludmila Janočková
Ludmila Janočková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ludmila Janočková
Ludmila Janočková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti