Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • plus záloha za služby a elektřina podle spotřeby

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 27 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 29 m²
ID nemovitosti 1098
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 7.

Popis nemovitosti

Byt vybavený spotřebiči v hezkém prostředí na Sítné? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt 1+1 umístěný v jedné z nejcennějších lokalit Kladna, v části Sítná, v Plzeňské ulici. Byt o podlahové ploše 27,1 m2 (plocha sklepa není započítána) je vhodný ideálně pro jednu, maximálně dvě osoby. Díky revitalizaci bytového domu a umístění bytu v rámci domu jsou reálné náklady na užívání bytu nízké (pro 1 osobu 2.200 Kč, bez elektřiny).

Byt s plastovými okny, velmi hezky upraveným umakartovým jádrem s keramickými obklady a SDK podhledem s bodovkami, zánovní kuchyňskou linkou s malou lednicí a mikrovlnkou, na podlaze je instalována PVC krytina a dlažba. Součástí bytu je pračka, umístěná v koupelně. Bytový dům je po rekonstrukci (fasáda se zateplením, výtah, stoupačky, střecha).

Výhodou bytu jsou úložné prostory (komora vedle bytu, 2 vestavěné skříně - v chodbě a v pokoji, sklepní kóje, umístěná v suchém, uzamykatelném přízemí bytového domu). Lokalita, ve které je byt umístěn, je preferována pro umístění veškeré občanské vybavenosti v místě, velmi hezké prostředí kolem domu (udržovaná městská zeleň, relaxační zóny, příměstský les), jakož i velmi dobrou dostupnost Prahy (stanice PID je umístěna 7 minut chůze, D6 - exit 12, za 8 minut jízdy, okraj Prahy celkem za dalších 8 minut jízdy autem).

Nájem 12.000 Kč plus zálohy za služby ve výši 2.200 Kč plus elektřina podle spotřeby. Vratná kauce 12.000 Kč. Byt je volný, ihned k dispozici.

Máte-li zájem o byt v lukrativní lokalitě, přijďte na prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right