Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

39 448 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Garáž
Datum vložení před 13 dny
Plocha nebytová 74 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Bazény Venkovní
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 107 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 433
Plocha užitná 210 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný RD 5+kk s terasou, garáží a krásnou zahradou s bazénem se slanou vodou s výhledem do kraje i do borovicového lesa, na ulici Lesní, obec Vracov, okres Hodonín, CP pozemku 540m2, ZP domu 107m2, UP domu cca 210m2.

Jedná se o třípodlažní RD (polosuterén + 1.NP + 2.NP + menší půdní prostor). Celková plocha pozemku je 500m2, uliční šíře domu/pozemku je 9 m, zastavěná plocha domu je cca 107 m2 a podlahová plocha domu je cca 220 m2 ve všech třech podlažích, navazující terasa za domem má plochu cca 16 m2 a okrasná zahrada cca 345m2, kde je dále umístěn bazén s technologií se slanou vodou a vydlážděnou plochou kolem bazénu, dřevěná pergola s posezením, studna, zapěstovaná skalka atp., zpevněná plocha před domem vč. sjezdu do garáže má plochu cca 49 m2.

Dispozice domu - výměry jsou orientační:
1.PP (polosuterén) - prostorná garáž cca 34m2, prádelna 8m2 a další dvě místnosti (15m2 + 6m2), chodba, schodiště a menší úložný prostor pod schodištěm,
1.NP (zvýšené) - zádveří 5m2, šatna 3m2, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem 52 m2, koupelna se sprchovým koutem a WC 4,5 m2, terasa 16m2 navazující na obývací prostor, schodiště do suterénu a do horního poschodí,
2.NP (podkroví) - 3x pokoj (21m2 + 20m2 + 15 m2 se vstupem na lodžii 3m2), koupelna s vanou 6m2, samostatné WC 2m2, menší hala, schodiště, vstup do půdního prostoru, který je nad celým půdorysem domu a slouží jako další úložný prostor.

Dům je postavený z litého betonu (systém Velox) se zateplením (5cm polystyren), sedlová střecha, střešní krytina – keramické pálené tašky, okna plastová s dvojsklem, vytápění akumulační podlahové (elektrické odporové kabely), ohřev vody elektrickým boilerem, v obývacím prostoru je krbová vložka s vytápěcími průduchy v 1. a 2.NP ve dvou pokojích, dům je napojen na vlastní studnu s možností přepnutí na obecní vodovodní řád, zahrada s automatickým zavlažováním ze studny (studna dostatečně vydatná pro provoz celého domu vč. zalévání a napouštění bazénu).

Dům se nachází na okraji obce v klidné ulici přímo s výhledem a vstupem do krásného borovicového lesa. V obci a okolí je dostatečné sportovní vyžití (koupaliště, tenisové kurty, fotbalové hřiště, cyklistické a turistické stezky atp.). V obci se nachází státní mateřská a základní škola prvního i druhého stupně a základní umělecká škola, dále je zde menší městská knihovna, informační centrum, kulturní dům s divadelním sálem, zdravotní středisko (zubař, dětský lékař atp.)

Dobrá dopravní dostupnost - vlakem 1:18 hod do Brna, 13 min do Kyjova.

Pro více informací neváhejte zavolat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Novák
Ing. David Novák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Novák
Ing. David Novák
zobrazit telefon