Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • u této nabídky je možná dohoda
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Palochová

30 277 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 4209
Plocha užitná 250 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 200 m²

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu v Oldřichovicích u Třince – ideální pro Váš nový začátek

Nabízíme k prodeji prostorný, dvougenerační a bezbariérový rodinný dům v malebné lokalitě Oldřichovice nedaleko města Třince. Tento nízkonákladový dům, postavený v roce 1996 a zrekonstruovaný v roce 2019, je skvělou příležitostí pro rodiny hledající komfort, prostor a soukromí.

Dům se pyšní dvěma krytými parkovacími místy přímo před domem, samostatnou garáží a dalším krytým stáním před vchodem. Exteriér domu je dokonale upravený s elegantním obkladem z pískovce a Vinyl Siding na severní straně. Střecha domu je pokryta kvalitními taškami Bramac a kolem domu je položena estetická zámková dlažba.

Celopodsklepený dům nabízí bohatou dispozici. Přízemí s obytnou plochou 140 m², dispozice 4+1 včetně otevřené jídelny s krbem a přístupem na krytou terasu. Najdete zde také koupelnu s WC a samostatnou toaletu. Vstupní hala s toaletou a elegantním dřevěným schodištěm, které vede na horní patro.
Vstup do domu a prostory v přízemí i přístup na terasu jsou navrženy tak, aby byly snadno přístupné i pro osoby s omezenou pohyblivostí nebo pro rodiny s kočárky.

Vrchní patro s obytnou plochou 140 m² nabízí dispozici 3+kk, včetně dvou balkonů. V tomto patře se nachází prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem, a také samostatné WC. Obývací prostor spojený s kuchyní a jídelnou je neuvěřitelně prostorný 73 m² a je vybaven klimatizací a komorou.

V celém domě je položena plovoucí podlaha, dlažba a koberce, topení je zajištěno plynovým systémem (podlahové + topná tělesa) i klimatizací. Na střeše jsou instalovány solární panely pro efektivní a ekonomické využití energie, dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Navíc, tento dům je výjimečný svou nízkonákladovou provozní strukturou. Měsíční náklady na provoz domu jsou okolo 7.000 Kč, což je výsledkem efektivního využití moderních technologií, včetně solárních panelů a úsporného topného systému. Sklepní prostory o velikosti 80 m² nabízí 5 místností, hernu a koupelnu, vše dokonale vydlážděné a připravené pro suché a čisté užívání.

Pozemek je velmi slunný s krytou terasou a krásným altánkem, ideálním pro relaxaci nebo rodinné oslavy. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro zahradní aktivity.

Oldřichovice u Třince jsou vyhledávanou lokalitou s vynikající dopravní dostupností. Na dálnici se dostanete za 2 minuty, do centra města za 8 minut. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, mimo jiné zde najdeme kvalitní místní školu a školku.

Okolí Beskyd přidává Oldřichovicím další rozměr atraktivity. Nádherná příroda Beskyd nabízí širokou škálu rekreačních a sportovních aktivit, od pěších turistických tras, cyklostezek, až po lyžařské areály a přírodní koupaliště. Oldřichovice tak představují perfektní kombinaci klidného bydlení s možností rychlého připojení k dynamice města a bohatým možnostem pro volnočasové aktivity v přírodě Beskyd.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
zobrazit telefon