Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

18 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

81 133 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Studna kopaná
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 25 dny
Plocha obytná 360 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 360 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 222625
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 210 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velký rodinný dům s užitnou plochou 360 m2 a pozemkem téměř 1 700 m2, který se nachází v obci Tachlovice, Praha - západ a je umístěn na kraji obce, v lese. Dispozice domů je 7+1, má zastavěnou plochu 240 m2, jsou tu 2 patra a v současné době je využíván pro bydlení jedné rodiny. Do domu se dostaneme přes velkou předsíň, odkud můžeme jít do hlavní obytné části, kde jsou 4 velké pokoje, 2 koupelny s WC a samostatná kuchyň. Nedostatek prostoru tu rozhodně řešit nebudete. Do druhého patra můžeme pokračovat po schodech, kde najdeme další tři pokoji a velkou koupelnu s WC díky čemuž byste mohly využívat dům i jako dvougenerační.
Navíc je dům podsklepen. Najdete zde spoustu úložného prostoru a kotelnu s kotlem na tuhá paliva, která bez problémů vytopí celý dům. Ohřev vody, který postupuje z vlastní studny, zajištuje bojler. Kanalizace je řešena ČOV.
Zahrada je velmi prostorná a díky tomu, že je ze všech stran les, se zde budete cítit jako v pohádce o červené Karkulce. V letě zde využijete, jak bazén, tak i příjemné posezení s grilem.
Obec Tachlovice na jejímž území se dům nachází, spadá pod okres Praha- Západ, je tu základní občanská vybavenost jako například škola, školka, potraviny, restaurace pošta, tenisové kurty, hřiště pro děti a mnoho dalšího. Co je na tomto místě to nejlepší je ta kombinace toho, že žijete v klidu od lidí, ale přitom je odsud skvělá dostupnost. Za 15 minut jste na metru Zličín a kolem půl hodiny to trvá na Václavské náměstí.
Tak dlouho neváhejte a zavolejte si o prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right