Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně všech poplatků RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 112 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 744
Plocha obytná 168 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 168 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji, rodinný dům 3+1 s velkým terasovitým pozemkem 1 319 m² na krásném a velmi klidném místě, v Nelahozevsi, kousek od Kralup nad Vltavou.

Udržovaný dům o sestává ze 3 pokojů s východní orientací, samostatné kuchyně, koupelny s WC a velkého půdního prostoru. Zastavěná plocha je 112 m², užitná plocha 168 m² + dílny, sklady a garáž.

Je vybaven plastovými okny, má 2 roky starý plynový kotel a zároveň i záložní elektrický kotel na vytápění a teplou vodu. Odpad je řešen jímkou a zároveň je zde vybudovaná tlaková kanalizace. U domu je studna na užitkovou vodu. Střecha je 10 let po opravě a na půdě se nabízí velký prostor, který lze přestavět na podkrovní obytné prostory.

Na pozemku jsou dílny (sklady), garáž pro 1 auto a na dvorku jsou místa pro další 2 vozy. Je svažitý, se 3 vybudovanými terasami s ovocnými stromy a v nejvyšší části zahrady je umístěn altán s krásným výhledem do krajiny. Za pozemkem se nachází les.

Nelahozeves je malebná obec ležící ve středních Čechách v okrese Mělník, 22 km vzdušnou čarou na sever od Prahy. Je známá jako rodiště hudebního skladatele Antonína Dvořáka. Zámek Nelahozeves ze 16. století je jedním z mála dochovaných renesančních zámků v Čechách. Pořádají se zde různé kulturní akce - Veteráni na zámku Nelahozeves, Dýňování na zámku Nelahozeves, Ro(c)k české hudby – multižánrový festival v Nelahozevsi a mnoho dalších.
Za zmínku také stojí půjčovna obytných lodí na Vltavě, Vltavská vodní cesta, Marina Vltava - kotviště lodí a hausbótů, koupaliště Kralupy nad Vltavou.

Občanská vybavenost dnešní obce je na velmi vysoké úrovni. Obyvatelé mají k dispozici mateřskou i základní školu, kulturní dům, knihovnu, muzeum, galerii, prodejny se smíšeným zbožím, pohostinství a hřbitov. Milovníkům sportovních aktivit se nabízí dvě tělocvičny a dětské, fotbalové i víceúčelové hřiště.

Nájezd na dálnici je 4,5 km od domu (Praha - Letňany 20 min.) . Železniční zastávka je vzdálena 1,1 km nebo 1,6 km, zastávka autobusu 500 m. Pošta 1,2km, Obecní úřad 1,3km, zámek 1,2km. Nemocnice s poliklinikou, zimní stadion, LIDL, TESCO 8 min. autem (4,5km) v Kralupech nad Vltavou.
Vlakové spojení do Prahy 30 min.

PENB prozatím nebyl dodán, proto uvádíme G.

Nemovitost lze ho financovat hypotečním úvěrem, který vám zdarma a rádi pomůžeme vyřídit za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Černý - recepce
Petr Černý - recepce
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Černý - recepce
Petr Černý - recepce
zobrazit telefon