Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

19 702 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 58611
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 180 m²

Popis nemovitosti

Hledáte rodinný dům za dobrou cenu s velikým potenciálem? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme prostorný rodinný dům v malebné Kroučové u Rakovníka s obytnou plochou přesahující 150 m2.

Tento dům již má novou střechu a je v bezvadném technickém stavu bez jakýchkoli vlhkostních či technických problémů. Interiér však čeká na kompletní rekonstrukci, která vám umožní vytvořit až 5+kk se dvěma koupelnami. Dům je navíc kompletně podsklepený a disponuje další vedlejší budovou, dvěma garážemi a malebnou zahradou s výhledem do zeleně a okolní přírody.

Obec Kroučová je situována v okrese Rakovník, kraji Středočeském, pouhých 12 km severovýchodně od Rakovníka a 10 km severozápadně od Nového Strašecí. S 289 obyvateli poskytuje klidnou a pohodovou atmosféru.

V obci naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně smíšeného zboží a školky. Základní škola a úřady jsou v dosažitelné vzdálenosti 3 km v Řevničově.

Okolí obce Kroučová láká na turistiku a cykloturistiku díky své malebné přírodě. Procházky po okolních lesích, cyklotrasy, sběr hub a lesních plodů jsou oblíbenými aktivitami pro místní obyvatele i návštěvníky. Historické památky, jako je zřícenina hradu Točník, nabízejí možnost poznávání kulturního dědictví regionu. Sportovní nadšenci ocení fotbalová hřiště a tenisové kurty v okolí.

Tato lokalita je ideálním místem pro relaxaci a aktivní odpočinek spojený s poznáváním zajímavostí regionu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku!

PENB se připravuje.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right