Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 590 000 Kč

C

Úsporná

72 796 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti N04521
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 151 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 167 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 202 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v oblíbené zahradní čtvrti Červená skála v Husinci-Řeži, pouhých 9 km od okraje Prahy. Dům sousedí přímo s parkem, který leží ve středu této moderní vilkové čtvrti, jehož součástí jsou i dětské a sportovní hřiště.

Nabízený rodinný dům nabízí prostornou dispozici 5+1 o celkové vnitřní ploše 202 m2. Přízemí domu ve tvaru písmene L nabízí velkoryse řešený obytný prostor orientovaný do zahrady, kuchyň propojenou s obývacím pokojem, hostinský pokoj, WC, menší šatnu a dvougaráž.

Dřevěné schodiště vás vyvede do horního podlaží, kde se nalézají další 3 ložnice, rodinná koupelna s oknem a druhá koupelna, která má v současné době místo sprchy instalace pro pračku. Největší pokoj horního podlaží má svoji terasu orientovanou směrem k parku.

Dům dokončený v roce 2008 má čistou a přehlednou moderní dispozici s prostornými místnostmi a dostatkem denního světla. Ve všech obytných místnostech jsou plovoucí podlahy, ve vstupní chodbě, koupelnách a na WC dlažba. Na všech oknech kromě koupelny jsou vnější žaluzie. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel.

Husinec-Řež je moderní obec ležící v zákrutu Vltavy, autem jen 8,5 km od okraje Prahy, která má s centrem Prahy vlakové i autobusové spojení. Autobusem se dostanete během 15-18 minut na stanici metra Kobylisy, zatímco vlak (trať z Kralup do Prahy) jede přímo na Masarykovo nádraží v centru Prahy.

V obci je státní i lesní školka, první stupeň základní školy, aktivní turistický oddíl, tenisové kurty a fotbalové hřiště, sportovní centrum Osmička i kulturní centrum Polepšovna ducha, prodejna potravin, zahradnictví, kadeřnictví, kosmetice, hospůdka na hřišti a kavárně tamtéž … Zdravotní středisko je v blízkých Klecanech.

Řež je velmi příjemné místo k životu díky okolnímu přírodnímu prostředí. Nedaleko od domu je přírodní památka Červená skála, podle níž celá čtvrť získala jméno; horní a spodní část Řeže jsou odděleny borovicovým lesem a celou obec obtáčí Vltava, ke které sejdete na několika místech.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right