Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 850 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena k jednání

65 161 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Domácí vodárna, Studna kopaná, Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Okna Plastová
Vytápění podrobnosti Plyn
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 211 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Parkoviště
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 300 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2153730600
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 505 m²

Popis nemovitosti

Prodej domu 211 m² s pozemkem 908 m²

Hledáte rodinný dům s vlastní zahradou v centru Staré Boleslavi? Pak vás zaujme tento rodinný dům v ulici Boleslavská, 5 minut chůze od Mariánského náměstí, v blízkosti autobusového nádraží.

Stará Boleslav je krásná, historická čtvrť města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. V žebříčcích hodnocení kvality života se umisťuje na předních místech a není tak divu, že je město atraktivní a velmi vyhledávanou lokalitou pro rodinný život.

Je zde kompletní občanská vybavenost a vynikající dopravní dostupnost autem i veřejnou hromadnou dopravou do Prahy. Díky napojení na dálnici D10 lokalita disponuje perfektní dopravní dostupností s rychlým přístupem do centra Prahy či na letiště Václava Havla. Za necelou hodinu se pak dostanete do Jizerských hor či Krkonoš. Město je zároveň obklopeno loukami, parky a borovými lesy nabízejícími útěk od městského shonu.

Nemovitost je v dobrém stavu s průběžně realizovanou údržbou, vyžadující opravy některých lokálních částí. Jeho dispozice nabízí širokou škálu variant budoucího využití k rodinnému bydlení či komerčním účelům, s možností další přístavby. Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě – vodovod, plynovod, elektřinu, kanalizaci.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 1989 a další v roce 2002, kdy byla instalována nová plastová okna. Později byla rekonstruována kuchyň a obě koupelny.

Konstrukce budovy je zděná, krov dřevěný. Střecha budovy je dřevěná s krytinou z tašek. Na střeše jsou žlaby se svody, a nový hromosvod. Okna domu jsou plastová, v ložnici s předokenními žaluziemi. Fasáda budovy není zateplená. Topení ústřední plynovým kotlem, a každá koupelna má svůj ohřev vody TUV 180l a 30l bojlerem. Plot okolo nemovitosti je s podezdívkou a z části plně vyzděný, poskytuje tak obyvatelům domu soukromí. Součástí domu je velká zahrada, jejíž zpevněná část umožňuje parkování až několika vozů. Rodinný dům je přístupný z místní zpevněné veřejné komunikace.

Na zahradě najdete fungující studnu, kompost, užitkovou zahradu s ovocnými stromy a v okrasné části kvetoucí keře a živé ploty.



Dům je samostatný se sedlovou střechou, patrový, částečně podsklepen, a v současnosti je řešen jako 6+1. Celková podlahová plocha domu je 211 m2, postaveném na pozemku o rozloze 908 m2.

K domu přiléhá kůlna a dílna, na pozemku stojí garáž pro jeden vůz.

V přízemí domu se nachází samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem, dále spíž, prostorná chodba s původním historickým schodištěm. V přízemí domu najdete 4 velké obývací místnosti, pracovnu, koupelnu s rohovou vanou a plně vybavenou kuchyň s jídelnou.

V prvním patře se nachází pokoj pro hosty s umyvadlem, komora a půda. Prostorná půda nabízí možnost obytné vestavby.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Prodej rodinného domu 329 m² Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Antonína Bečváře
3D video foto 25
Zobrazit vše (9)
small left
small right