Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 990 000 Kč

  • 13 517 Kč za m²
  • K jednání

65 775 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti HMA1851-202405010415
Datum vložení před 14 dny
Plocha celková 1 109 m²

Popis nemovitosti

Prodej slunného pozemku o rozloze 1109 m2 s platným stavebním povolením a s kompletními inženýrskými sítěmi je zasazen do tradiční vilové zástavby (místní zdroj vody, elektřina, plynovod, kanalizace).

Na pozemku je dle stavebního povolení možné vybudovat nadčasovou, pasivní (nízkoenergetickou) rodinnou vilu, jejíž kompletní prováděcí projekt je již vyhotovený v mimořádně krásné lokalitě v Přírodní památka “Krásná stráň” přímo v obci Vonoklasy, v chráněné krajinné oblasti “Český kras” i na Svatojakubské cestě. Rafinované propojení exteriérového, interiérového a zahradního designu vytváří výjimečný koncept příjemného bydlení v CHKO v krátkém dojezdu do Prahy.

Lokalita, unikátní svou vegetací, plnou chráněných druhů rostlin a živočichů, vybízí k řadě volnočasových aktivit – procházkám, běhání, cyklistice, houbaření nebo ranní józe v organické zahradě vily. Golfová hřiště Karlštejn a Albatross jsou vzdálena jen několik kilometrů, stejně jako dostihová závodiště ve Velké Chuchli. Místní ekologické farmářství přispívá ke zdravé kultuře obce. V okolí je množství zeleně, kompletní občanská vybavenost a zastávky MHD. Pozemek s kompletními inženýrskými sítěmi je zasazen do tradiční vilové zástavby.




ID nemovitosti HMA1851-202405010415.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right