Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 500 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

37 298 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N6837
Datum vložení 29. února 2024

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rohový pozemek o velikosti 1 268 m2, který se nachází v klidné zástavbě rodinných domů a vil v obci Sulice. Mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru s jižní orientací nabízí několik možností k využití, ať už pro výstavbu moderní vily nebo rodinného dvojdomu. Pozemek je kompletně zasíťovaný, ale z kapacitních důvodů není aktuálně možnost připojení na vodu a kanalizaci.

Dle územního plánu se jedná o BI - bydlení v rodinných domech - městské a příměstské. Jako hlavní využití je zde bydlení v rodinných domech s možným částečným nebytovým využitím. Podmínky prostorového uspořádání jsou dle definice rodinného domu a maximální zastavěná plocha jednoho objektu s doprovodným využitím na pozemku je 250 m2. Maximální výška RD v nejvyšším bodě šikmých a tvarovaných střech je 9 metrů a v nejvyšším bodě atiky rovných střech je 7,5 metrů.
Další možnost využití je výstavba dvojdomu, která nabízí zajímavou alternativu pro dvě rodiny v rámci sdílení pozemku a nákladů na výstavbu.

Lokalita má výbornou dopravní dostupností na D1 a Pražský okruh, do Prahy se dostanete za pouhých 20 minut jízdy autem. Autobusová zastávka je v pěší dostupnosti, PID na metro C-Budějovická - 35 minut. K budoucí stanice metra D - Depo Písnice jízda bude trvat 15 minut autobusem. V okolí je kompletní občanská vybavenost - pošta, lékař, lékárna, v docházkové vzdálenosti obchody Lidl, Tesco, dětské a workoutové hřiště. V obci je nově postavená základní škola (I. a II. stupeň) a školka. Aktuálně probíhá výstavba sportovního gymnázia a sportovního oválu. Najdete zde několik restaurací a golfové hřiště.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right