Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 250 000 Kč

  • Cena včetně provize a právních služeb. V případě více zájemců, si majitel vyhrazuje právo prodat nem
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Novák

27 425 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Dálnice
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti PS_01459
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 5. října 2023

Popis nemovitosti

Tímto Vám nabízíme rovinatý kompletně zasíťovaný pozemek o celkové výměře 737 m2. Pozemek je jeden z posledních v nově vzniklé lokalitě na okraji Staré Boleslavi , kde je již většina pozemků zastavěna novostavbami, a tak je pozemek přímo předurčen pro mladou rodinu, která by si chtěla splnit svůj sen o bydlení ve vlastním domě.

K hranici pozemku jsou přivedeny veškeré sítě tzn. : pilíř pro přípojku elektrické energie, plynová přípojka, vodovodní a kanalizační přípojka. Příjezdová cesta je obecní a je zpevněná - dlážděná, na ulici je veřejné osvětlení a v této komunikaci je vedena i dešťová kanalizace.

Velkou výhodou tohoto pozemku , že na něm je možné po vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení , které je v souladu s územním plánem okamžitě začít stavět. Pozemek je veden dle platného územního plánu v kategorii BI - Bydlení v rodinných domech - Městské a příměstské , kde u samostatných domů může být zastavěná plocha 33 % a zeleň minimálně 40 % .

V přímém zastoupení majitele Vám nabízím velmi pěkný rovinatý pozemek o výměře 737 m2, který je jeden z posledních v této nově vzniklé lokalitě rodinných domů. Na hranici pozemku jsou veškeré přípojky inženýrských sítí a to elektrické energie, plynová přípojka, vodovodní přípojka a kanalizační přípojka. K pozemku vede obecní komunikace, kterou lemuje veřejné osvětlení a je zde i systém odvodu dešťové vody. Na pozemku je možné po vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení , které je v souladu s územním plánem okamžitě začít stavět. Pozemek je veden dle platného územního plánu v kategorii BI - Bydlení v rodinných domech - Městské a příměstské , kde u samostatných domů může být zastavěná plocha 33 % a zeleň minimálně 40 % . Výhodou samozřejmě je i pochází vzdálenost Probošstkých jezer, které jsou známé svým přírodním pískovcovým koupalištěm, cyklostezkami a možností rybaření, a je v nich možno se koupat , či jejich okolí přímo vyzývá k procházkám s dětmi a pejskem, nebo rybařit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Novák
Petr Novák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Novák
Petr Novák
zobrazit telefon