Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 790 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Vč. provize a právních služeb, dokončený RD
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Filip Kovařík

47 346 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 108 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 387821
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 108 m²

Popis nemovitosti

Byt 4kk/T se zahradou v nízkoenergetické novostavbě s tepelným čerpadlem s rekuperací u krásného lesa. Poslední volný v této lokalitě (jiné projekty připravujeme s možností předrezervace). Postaven za "staré" ceny, levněji už asi nebude. Nabízíme dokončený mezonetový byt se zahradou ve zkolaudované novostavbě rodinného domu. Oblíbená lokalita Říčany u Prahy (okres Praha-východ) 2 km od hranice Prahy, 5 km od budoucího Pražského okruhu!

Nachází se na velmi klidném místě v přírodě - procházky, cyklostezky v okolí, klidná ulice, zeleň, veškerá občanská vybavenost, vše jen pár minut od Prahy! Veškerá občanská vybavenost vč. kina i krytých bazénů je v Říčanech.

Kvalitní novostavba řadového domu o 3 bytových jednotkách má velmi nízké náklady na provoz (zateplený porotherm, vytápění tepelným čerpadlem vč. rekuperace vzduchu = větrání čerstvého vzduchu s minimálními ztrátami tepla) - energetická třída B. Každý byt má samostatnou oplocenou zahradu 61 m2, společný pozemek, dvě parkovací místa, samostatné vchody i měřidla energií.

Lokalita se nachází na okraji původní zástavby se vzrostlými stromy a zároveň u lesa. V blízkosti je sportovní areál, tenisové kurty, kryté i venkovní dětské hřiště, koupaliště s vyhlášenou restaurací Jureček a mnoho dalšího. Bezprostřední okolí lokality nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití („nekonečný” les u domu, koupaliště Jureček 800 m).

Krásná příroda a čistý vzduch, to jsou Říčany = kompletní občanská vybavenost (školy, školky, doktoři, obchody i úřady)!, dálnice D1 10 km, Praha centrum pak 15 min. Bus Říčany 300 m, PID 1,5 km - spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, BUS jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci. Vlak - cesta do centra Prahy trvá jen 30 min, intervaly vlaků 10 - 30 min.

Zavolejte nebo napište pro bližší info nebo pro sjednání prohlídky nemovitosti. Po dohodě možno kdykoliv. Doporučujeme pro klidné a komfortní bydlení v krásné přírodě v blízkosti Prahy. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

K prodeji dokončujeme i další jednotky v okolí s možností výběru dekorů s různými velikostmi zahrad v různých cenách. Více info u makléře..

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right