Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 990 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Poplatky SVJ 7017 Kč.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Druhy bytů Atypický
ID nemovitosti 8880532
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 4.
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Panelová
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 68 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 76 m²

Popis nemovitosti

Zvu Vás do stylově zařízeného bytu v Letňanech na Praze 9. Tímto Vám představuji útulný byt, který se nachází v klidné části Prahy 9, na ulici Fryčovická. Tento prostorný byt v osobním vlastnictví má celkovou plochu 76 m2 a díky své dispozici 4+kk/L/S nabízí perfektní místo pro život i pro širší rodiny. Byt se nachází ve 4. patře desetipatrového panelového domu s výtahem.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které získal moderní otevřený prostor a nová dispozice 4+kk. Obývací pokoj velký 19,70 m2 a 3 ložnice jsou velké 8,10, 8,70 a 12,5 m2. Interiér bytu zdobí bezpečnostní dveře, světlé obložkové zárubně a plovoucí podlahy, které dodávají bytu domovské teplo. Koupelna a toaleta jsou oddělené a vybavené zeleno-bílou keramikou. Stěny bytu jsou zdobeny stěrkou v zemitých tónech a bílou výmalbou, což bytu dodává na útulnosti. Na podlahách je ve dvou ložnicích vinyl, dále plovoucí podlahy, v koupelně a na toaletě dlažba.

Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je srdcem bytu, kde najdete dostatek prostoru pro rodinná setkání u velkého jídelního stolu pro 6 osob. Kuchyňská linka v béžovém lesku je opravdu nadstandardní velikosti, vybavena moderními spotřebiči - plynovým sporákem, elektrickou troubou, MW troubou, digestoří, lednicí s mrazákem a pračkou a nabízí maximální komfort při vaření. Z obývacího pokoje je přímý přístup na lodžii, která slouží jako ideální místo pro odpočinek po náročném dni.

Byt je vybaven vestavěnými skříněmi v předsíni a ložnicích, které jsou součástí prodeje. Nabídka také zahrnuje sklepní kóji o velikosti 1 m2 v suterénu domu. Dům zatím nebyl zateplen, ale v rámci revitalizace byla provedena výměna oken, stoupaček a oprava střechy.

V okolí domu najdete vše potřebné pro pohodlný život: školy, supermarket, obchodní centrum a dokonce i stanice metra Letňany a autobusu, které jsou od domu doslova na skok. Byt je možné financovat hypotékou. Přijďte se podívat a přesvědčte se, že tento byt je skvělou volbou pro Vás a Vaši rodinu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti