Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Martin Václavík

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti LK147684
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 91 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 91 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 91 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji výjimečný byt 3+kk v novostavbě cihlového domu, který je umístěný ve vnitrobloku ulice Dělnická na území Prahy 7.
Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkových 4 a přístup do něj je bezbariérový. Celková obytná plocha čítá 86 m2 a ze všech místností je umožněn posuvnými dveřmi vstup na terasu o ploše 21 m2, a dále na travnatou plochu s možností venkovního posezení na oploceném prostoru.
Vnitřní dispozice zahrnují světlý a prostorný obývací pokoj, který je spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, dva pokoje s možností vstupu na terasu a oddělenou koupelnu a sociální zařízení. K bytu náleží uzavřená a uzamykatelná sklepní kóje o velikosti 5m2 a jedno parkovací místo v podzemní garáži za cenu 1800 Kč měsíčně. Finanční náklady spojené s užíváním bytu činí cca 8500,- Kč za měsíc.
Díky citlivě zvolené architektuře, použitým materiálům při výstavbě, netradičnímu umístění domu a celkové atmosféře okolí odděleného od ruchu velkoměsta, je tento byt oázou klidného bydlení a poskytuje maximum soukromí při každodenních činnostech i relaxaci a odpočinku.
Byt je ideální pro ty zájemce, kteří hledají ojedinělé bydlení na dosah centra města s vysokým standardem a jistotou nerušeného klidu.
V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit a poskytneme Vám maximální servis při zprostředkování koupě této nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (274)
small left
small right