Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

52 173 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 85 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 221588
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prostorný byt 3+kk, 85 m2 se nachází v 1. patře moderního bytového komplexu s privátním parkem ve vnitrobloku (kolaudace 2016). Dům je v klidném centru Stodůlek s plnou vybaveností a ve vzdálenosti 200m je stanice metra Nové Butovice.

Byt má prostorný balkon (7,5m2), kam pohodlně umístíte zahradní stůl s židlemi. Balkonové dveře vedou do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je prosvětlený z balkonu velkým francouzským oknem. Kuchyňská linka má zabudované spotřebiče včetně horkovzdušné trouby a varné elektrické desky.

Všechny místnosti mají vstup z chodby, navazující na předsíň. Západní ložnice má francouzské okno s výhledem na ulici. Východní ložnice má velké okno s výhledem do privátního vnitrobloku s parkem.

Byt je ve výborném stavu, je málo užívaný. V celém bytě je lamino podlaha s dekorem dubového dřeva. U kuchyňského koutu, v předsíni, v koupelně a na toaletě je velkoformátová dlažba.

S bytem získá kupující i podíl na tomto vnitrobloku a může užívat celý park i hřiště ve vzdálenější části dvora. Přístup je zajištěn dveřním systémem s čipy, stejně jako to je pro vstup do domu. K bytu také náleží sklepní kóje 3,8m2.

V blízkém je veškerá občanská vybavenost - obchody, kavárny, restaurace, mateřské, základní i střední školy nebo sportovní či dětská hřiště. Nákupní centrum Galerie Butovice je v dochozí vzdálenosti 700m společně s Prokopským údolím.

Dopravní spojení je výborné, 200m zastávky metra, 600m je Rozvadovská spojka, a tím snadné spojení autem na Pražský okruh a dálnici D5.

S financováním Vám rádi pomůžeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Brábník
Jan Brábník
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Brábník
Jan Brábník
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti