Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 990 000 Kč

C

Úsporná

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 2 253 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 1838
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 78 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele bych Vám rád nabídl k prodeji byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti podlahové plochy 78 m2 v ulici V Zahrádkách v lokalitě Praha - Žižkov (jedna z velmi klidných ulic). Jednotka se nachází v 1. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Dispozičně je řešena velmi efektivně: dva samostatné, neprůchozí pokoje s okny orientovanými na západní světovou stranu, obývací pokoj s kuchyní, komora, velká šatna s úložnými prostory, koupelna s vanou, toaleta samostatně. Byt prošel částečnou rekonstrukcí včetně zděného jádra, elektřina částečně, podlahy. K bytu náleží také sklep o výměře 2 m2. Celou propagaci si můžete prohlédnout v klidu domova prostřednictvím virtuální prohlídky, která je součástí prezentace.
Panelový dům prošel v roce 2017 opravami fasády, střechy, společných prostor a zateplením. Nedaleko domu je tramvajová stanice Chmelnice, odkud můžete být v centru Prahy do 15 min. V blízkém okolí je škola, lékař a lékárna, několik supermarketů, nebo např. městská knihovna.
Nemovitost můžete financovat hypotéčním úvěrem, který Vám velmi rádi zařídíme v naší společnosti eDO Finance. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poskytneme další informace a popřípadě vás pozveme na osobní prohlídku. Virtuální prohlídka je součástí inzerce, případně můžeme odkaz poslat na email nebo telefon.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (249)
small left
small right