Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 195 800 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Jitka Lišková

35 963 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Garáž, Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 5824
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 98 m²

Popis nemovitosti

CENA VČETNĚ PARKOVACÍHO MÍSTA. Mám pro Vás atraktivní nabídku prodeje prostorného nového bytu v Berouně. Byt je dispozičně řešen jako 3+kk, má nadstandardní výměru 97,7 m2. V ceně už je zahrnuto vlastní garážové stání v suterénu domu, druhé parkovací místo si můžete dokoupit.
Byt se nachází v klidné části Berouna, ve 3. NP v novostavbě bytového domu, který měl vloni kolaudaci. Dům je bezbariérový a disponuje výtahem.

Architekti mysleli na potřeby moderní rodiny a tak v bytě nechybí světlý obývací pokoj s kuchyňskou částí a balkonem (32,4 m2 + 4,4 m2), ložnice se svým vlastním balkonem (16,5 m2 + 4,4 m2), další pokoj (21,3 m2), praktická komora (4,8 m2), koupelna s vanou a toaletou (5,4 m2), další samostatné WC s místem pro pračku a sušičku (4 m2) a prostorná chodba s možností úložných prostor (13,3 m2). Žádný pokoj není průchozí, všechny mají vchod z chodby. K bytu patří sklepní koje umístěná na patře.

Bezproblémové parkování a dostatek úložných prostor je obrovský bonus tohoto nového bytu. Jeho atraktivitu ještě zvyšují 2 balkony. Jejich orientace na jih a severozápad umožňují vybrat si, jestli se chcete vyhřívat na sluníčku nebo se naopak skrýt do stínu.

Jestli si chcete dopřát prostorné bydlení a láká Vás stavba, která voní novotou, neváhejte se objednat u makléřky na prohlídku. Přesvědčíte se, že v okolí je dostatek míst k procházkám, dojíždění do Prahy je ideální - na dálnici jste za 5 minut, na zastávce autobusu s přímými spoji do Prahy také. Autem jste v Praze za 20 minut. V okolí je v pěším dosahu nákupní i sportovní centrum, dětské hřiště, škola i školka.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (12)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Stavby rodinných domů

Pozemní stavitelství Josef Malý

Adresa: Česká 48/5, Beroun, 26601
Email: maly.mavys@centrum.cz
Web: https://www.stavitelstvi-jm.cz/