Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 990 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Kateřina Sychrová

17 508 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105183
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 72 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme byt o dispozici 3+1 ve 4. patře bytového domu v malebné obci Štěpánov, situovaný pouhých 10 minut od Olomouce.

Byt má zděné jádro a disponuje třemi pokoji, samostatným WC, koupelnou se sprchovým koutem a šatnou či komorou uprostřed bytu, ideální pro ukládání vašich věcí. Plně vybavená kuchyně včetně vestavěných spotřebičů zajišťuje pohodlné vaření a stolování s krásným výhledem na okolní krajinu.

Nově položená vinylová podlaha ve všech pokojích a plovoucí podlaha v chodbě a kuchyni dodávají bytu moderní vzhled. Připojení k internetu je také k dispozici.

K bytu náleží zděný sklep + jedna sklepní kóje. Dále je k dispozici společná sušárna, kolárna, které vám poskytnou další úložný prostor a také společná zahrada, kterou leze využít k relaxaci, či sportovním aktivitám.

Dům prošel revitalizací, včetně nové fasády, zateplení a výměny oken za moderní plastová.

Obec Štěpánov nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu ruky, včetně školy, školky, obchodů s potravinami, večerky, pediatra, pošty, dětských hřišť a rozvíjející se cyklostezky. Vlakové i autobusové spojení zajišťuje pohodlnou dostupnost do okolních obcí a měst.

Pro více informací, či zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105183.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right