Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 990 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně províze a právních služeb.

30 672 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 388596
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Nabízím prostorný a světlý byt 3+1 o rozloze 75 m2 s lodžií o velikosti 4 m2, situovaný ve 3. nadzemním podlaží s výtahem v klidné lokalitě Prahy 4 - Hodkovičky, v ulici Pod Lysinami.

Byt se skládá ze tří neprůchozích pokojů, kuchyně, samostatného WC, koupelny a komory. Z obývacího pokoje je přístup na balkon (orientovaný na jihozápad), zatímco dvě ložnice a kuchyně jsou orientovány na severovýchod. Byt má nová plastová okna, nabízí dostatek úložného prostoru. Z pokojů je hezký výhled do zeleně, dům se nachází v klidné ulici u Lesoparku Hodkovičky, vhodné pro rodiny s dětmi.

Momentálně je byt v družstevním vlastnictvím, avšak je možný převod do osobního vlastnictví jíž tento rok (dne 30.06 se koná schůze družstva kde se domluví podrobnosti převodu do OV). Jednotlivé byty jsou jíž vymezený na katastru nemovitosti (na katastr jíž bylo podáno prohlášení vlastníka). Anuita je jíž splacená. Financování hypotékou je též možné.

Hodkovičky se mohou pochlubit klidem a zelení, což je výjimečné v rámci velkoměsta. Přestože Hodkovičky nabízejí klidnou atmosféru, jsou dobře napojeny na zbytek Prahy. Veřejná doprava jako tramvaje a autobusy umožňuje snadné cestování po městě, což umožňuje obyvatelům užívat si jak klid své čtvrti, tak i vzrušení městského života. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace, lékařská zařízení, parky, které zpříjemňují každodenní život.

Měsíční zálohy činí přibližně 3 500 Kč + elektřina.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (148)
small left
small right