Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 190 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

18 385 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 110 V, 230 V
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
Datum vložení 17. ledna 2024
Plocha užitná 54 m²
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 2024005
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu bytové jednotky o dispozičním řešení 2kk, která se nachází v přízemí novostavby bytového domu v ulici Nová v klidné části obce Zliv nacházející se 10 km severozápadně od Českých Budějovic a 4 km západně od Hluboké nad Vltavou.
Bytový dům Racek naleznete v centru města Zliv na Nové ulici u Dolního náměstí. Jen 10 minut cesty od Hluboké a 15 od Českých Budějovic. Jen pár kroků od Vašeho nového bydlení se nachází rybník Bezdrev, jehož okolí tvoří příjemnou odpočinkovou zónu. Získáte tak domov v blízkosti přírody, odkud to máte zároveň jen pár minut do práce ve městě. Veškerá občanská vybavenost je navíc v docházkové vzdálenosti.
Byt o dispozici 2+kk, výměře 53,46 m2 + terasa ( zahrada) 52,50 m2 se nachází v prvním NP - přízemí dvoupodlažního bytového domu a skládá se z těchto obytných místností : chodba - 6,85 m2, šatna 3,93 m2, koupelna s toaletou 4,30 m2, obývací pokoj s KK 24,21 m2, ložnice 14,32 m2, terasa 52,50 mm2, sklep 6 m2.
Byt je moc hezky vyřešen, má dostatek úložného prostoru a prostorné pokoje. Z obývacího pokoje je vstup na terasu / zahrádku, která poskytuje dostatek soukromí a svou orientací na jih i dostatek slunce. Byt bude k nastěhování po dohodě. Parkování je zajištěno na parkovišti za domem, které bylo vybudováno pro účely majitelů bytového domu. Součástí bytu je sklepní kóje o velikosti 6 m2 umístěná v suterénu domu.


K nastěhování: 1.5.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aneta Hanzlíková
Aneta Hanzlíková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aneta Hanzlíková
Aneta Hanzlíková
zobrazit telefon