Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 467 644 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena nezahrnuje přiřazené příslušenství., včetně DPH
big left
big right
Nemovitost nabízí
Martin Manda
1 hlas

28 380 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Zděná
Datum vložení 12. března 2024
Plocha užitná 71 m²
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 192-05-016
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt (ateliér) 192-05-016 s dispozicí 2+kk (70,9 m2) a přiřazeným sklepem a parkovacím stáním v novém projektu Tesla Hloubětín.

Energeticky velmi úsporné domy (B) nabízí byty s promyšlenými a efektivními dispozicemi 1+kk až 5+kk. Na své si tak přijdou singles, mladé páry i rodiny s dětmi. Všechny byty mají moderní systém větrání s rekuperací. Byty v nejvyšších patrech a vybrané byty jsou vybaveny klimatizací a předokenními roletami. Architektonické řešení samotných bytových domů se nese v duchu moderní architektury, která ale zároveň reaguje na industriální odkaz lokality. Většina bytů má balkon, terasu nebo předzahrádku. V projektu se počítá i s přípravou pro napojení nabíjení elektromobilů, cyklisté i rodiny s dětmi ocení sprchu pro mytí kol a kočárků.

Projekt vzniká v rychle se rozvíjející lokalitě Prahy 9 nedaleko Kejřova parku a říčky Rokytky, u tramvajových zastávek na Poděbradské ulici a jen kousek od metra B – Hloubětín. V přízemí bytových domů vznikne mnoho prostorů pro obchody včetně supermarketu, služby, restaurace a kavárny. V lokalitě vzniknou dvě mateřské školy, několik dětských hřišť, venkovní fitness zóny pro dospělé, hřiště pro pétanque a další. Uvnitř nové čtvrti je zklidněný vnitroblok s volnější a vzdušnější.

Parkovací stání a sklepy nejsou zahrnuty v ceně z důvodu snadnějšího a přehlednějšího porovnání napříč nabídkou na trhu nového bydlení.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (367)
small left
small right