Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
René Treu

32 690 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 57 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 57 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 019N057433
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.

Popis nemovitosti

Exkluzivní prodej hezky řešeného bytu s lodžií ve 3. patře (4. NP) cihlového bytového domu s výtahem, v žádané a dynamicky se rozvíjející městské části Praha 7 - Holešovice, který je situován v ulici U Uranie. Bytová jednotka o původní dispozici 2+kk (56,7 m2) + lodžie (3,5 m2), byla majitelem prakticky dispozičně upravena na 3+kk (formou sádrokartonové vestavby). Byt v osobním vlastnictví se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, pokoje, koupelny s vanou, samostatného WC, předsíně a zasklené lodžie orientované do vnitrobloku. V bytě jsou dřevěná okna s izolačními trojskly, bezpečnostní vstupní dveře, plovoucí podlahy, keramická dlažba a kamenný koberec, plynové vytápění a ohřev vody. Náklady na měsíční poplatky/zálohy na služby, aktuálně kalkulovaný na 1 osobu a činí celkem 1.303,- Kč (tj. vodné a stočné, úklid a osvětlení spol. prostor, odvoz odpadu, výtah a další režie domu), a dále se hradí částka do fondu oprav ve výši 1.385,- Kč měsíčně. Parkování u domu a v okolí je možné pro rezidenty (parkovací zóny).

Holešovice je oblíbená pražská čtvrť, která poskytuje komfortní bydlení s kompletní občanskou vybaveností a samozřejmostí je výborná dopravní dostupnost hromadnou dopravou po metropoli (v docházkové vzdálenosti je autobusová zastávka „Přístav Holešovice“ cca 104m, tramvajová zastávka „Maniny“ cca 280m, dále rychlé spojení metro „Vltavská“ a „Nádraží Holešovice“ cca 1050m, vlak „Prahy-Bubny“ cca 1190m). V okolí bytu naleznete Pražskou tržnici, mnoho dalších nákupních možností, stylové restaurace a kavárny, kulturní a sportovní vyžití, nedaleko je Výstaviště Holešovice a k relaxaci jsou zde oblíbené parky Královská obora Stromovka a Letenské sady, či náplavky u Vltavy.

Doporučuji, volné ihned po prodeji/převodu.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (354)
small left
small right