Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 890 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

25 845 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti cD-5D
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 70 m²

Popis nemovitosti

Nabízený byt se nachází v 2.NP domu č. 5, který je součástí výstavby 3. etapy projektu Červený dub, v Kostelci nad Černými lesy. V rámci této etapy vznikne 5 komorních domů, každý pouze o čtyřech jednotkách. Projekt je proto vynikajícím řešením pro ty, kdo upřednostňují klidnější a zdravější životní styl blízko přírodě s dobrým dojezdem do větších měst. V okolí projektu je krásná zvlněná lesnatá krajina, přičemž do Prahy nebo Říčan případně Českého Brodu dojedete v řádu desítek minut autem či autobusem, anebo kombinovaně i vlakem. Velkou předností domů projektu je soběstačnost ve výrobě elektrické energie. Všechny domy mají systém střešních fotovoltaických panelů, přičemž vyrobená energie se ukládá do baterie, aby mohla být použita v době bez slunečního svitu.
Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná.

Byt je o dispozici 2+kk s terasou a situován je v 1. patře domu. Celková užitná plocha čítá 54,76 m2 plus 15,4 m2 terasy orientované na Z. Dispozice bytu je velmi praktická, všechny místnosti mají samostatný vstup. Ze zádveří s úložným prostorem se vstupuje do koupelny se sprchovým koutem a prostorem pro pračku a sušičku. Dále je zde obývací pokoj s přípravou pro kuchyň a výstupem na prostornou terasu. K obývacímu pokoji je připojena ještě jedna menší místnost, která může sloužit jako sklad nebo jako malá pracovna či šatna. V ložnici je prostor pro vestavěnou skříň nebo menší pracovní místo.

Dům je bude vystavěn z pórobetonových tvárnic YTONG Statik PD 250 mm, bude zateplen, okna plastová s izolačním trojsklem a přípravou pro žaluzie. Zahrada bude oplocena a v ní bude akumulační jímka pro dešťovou vodu. Dům bude zabezpečen systémem Jablotron. Vytápění elektrické, podlahové. Zdroj elektrické energie jsou vlastní fotovoltaické panely na střeše domu (pro 4 byty) Ohřev vody zásobníkovým ohřívačem OKCE 200. V bytě je instalována rovněž podstropní rekuperační jednotka. Pro každý dům bude připravena přípojka odpadních vod, po zkapacitnění městské čističky dojde k přepojení. V tuto chvíli budou odpadní vody odváděny do dvou jímek odpadních vod o celkovém objemu 20 m3.

Malebné městečko Kostelec nad Černými lesy má kompletní občanskou vybavenost a umožňuje komfortní rodinné bydlení v těsné blízkosti přírody. Najdete zde školy, školky, ČZU, lékaře, lékárny, supermarkety, poštu, banku, restaurace, kadeřnictví i veterinární ordinaci.

Výborná dopravní dostupnost do Prahy - autem 30 min. na Černý Most nebo 50 min. do centra Prahy, pravidelný autobusový spoj na stanici metra Háje. Vlakové nádraží v Českém Brodě je vzdáleno cca 7 min. jízdy autem.

Kostelec nad Černými lesy je obklopený lesy, které nabízejí možnost rekreace, turistiky i houbaření. Nedaleké přírodní koupaliště Vyžlovka je ideálním místem pro odpočinek v přírodě, s nádherným pohledem na lesy Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny.

Ve městě působí mnoho spolků, organizací i sportovních klubů a golfisté jistě ocení nedaleké 18jamkové golfové hřiště Molitorov.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right