Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 850 000 Kč

C

Úsporná

  • Podíl 1/697 nemovitosti
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Rudolf Orct

34 445 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 25. května 2023
Plocha obytná 66 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 69 m²
ID nemovitosti 366158
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 2.

Popis nemovitosti

Byt v osobním vlastnictví prošel velice zdařilou kompletní rekonstrukcí v roce 2017 – nové podlahy (vinyl), nové dveře s obložkovými zárubněmi, nové omítky, nové rozvody vody i elektřiny, byl nainstalován nový třífázový jistič. Okna plastová, orientace na východ. Dům je rovněž po kompletní rekonstrukci, zateplený, osazeny jsou nové rozvody. Byt se nachází v 2. patře.

Prostornou chodbou se vchází do jednotlivých neprůchozích pokojů - ložnice, obývacího pokoje, kuchyně, dále do koupelny a samostatného WC. Nově byla v chodbě umístěna velká vestavěná skříň vyrobená na míru, dále knihovna, botník. Součástí chodby je nově výklenek pro pračku/sušičku. V kuchyni byla instalována nová kuchyňská linka postavená na míru. Ta zůstává v bytě i s novými vestavěnými spotřebiči (indukční deska, vestavěná trouba, mikrovlnka, velká myčka, vestavěná lednice). Do kuchyně se vejde velký jídelní stůl. Ve zrekonstruované koupelně je umístěna kovová vana s rozkládací skleněnou zástěnou na sprchování. Kompletně bylo zrekonstruováno i WC. V ložnici byla umístěna velká rohová skříň, která v bytě v případě zájmu může také zůstat.

Teplá voda je dodávána městem, teplo je zajišťováno dálkovým ústředním vytápěním - formou podlahového, resp. stropního topení crital. K bytu náleží sklepní kóje, lze také využívat společnou kočárkárnu s uzpůsobeným vjezdem pro kočárky, kola apod.
Parkování je možné před domem nebo v přilehlých ulicích.

V docházkové vzdálenosti jsou k dispozici kompletní služby: jesle, MŠ, ZŠ, metro Budějovická (do centra za 9 min.), autobusové zastávky Krčská a Antala Staška, poliklinika Budějovická a poliklinika Pacovská, lékárny, úřady, nákupní centrum DBK, restaurace, kavárny, večerky.

Velice doporučujeme - klidné místo, dům je obklopen zelení, přitom se nachází kousek od Budějovické.

Pokud uvažujete o hypotéce, pomůžeme Vám s jejím zajištěním. V případě zájmu o více informací či prohlídku kontaktujte Mgr. Rudolfa Orcta.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (96)
small left
small right