Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Hromas STYLE

21 935 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105403
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 51 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

REZERVACE

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení, si vám dovolujeme nabídnout jedinečnou příležitost získat útulný byt 2+k1 v historické části Prahy.

Dispozice: Byt o podlahové ploše 51 m² nabízí otevřený prostor, který kombinuje předsíň s obytnou kuchyní (celkem 21 m²), 1. pokoj (12 m²), 2. pokoj (11 m²), kuchyň a oddělenou koupelnu s rohovou vanou a toaletou (5,3 m²).

Lokalita: Nemovitost se nachází jen pár minut chůze od Vyšehradu, který je známý svými hradbami a pěknými výhledy na řeku Vltavu a Pražský hrad. Procházka po hradbách vás zavede kolem památných míst a nabídne krásné výhledy a pro sportovce je Vyšehrad ideálním místem pro cyklistiku a běhání. Existuje mnoho tras a cest, které vás zavedou po okolí a nabídnou pohled na historickou Prahu.

Doprava: V blízkosti jsou tramvajové zastávky - Ostrčilovo náměstí a Svatoplukova, a také stanice metra C – Vyšehrad Tento byt je ideální pro jednotlivce, mladé páry nebo jako investiční příležitost pro pronájem v centru historické Prahy.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií. Bližší informace Vám rád sdělím na osobní prohlídce tohoto bytu. Neváhejte mě kontaktovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105403.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Hromas STYLE
Petr Hromas STYLE
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Hromas STYLE
Petr Hromas STYLE
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti