Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 997 000 Kč

C

Úsporná

26 315 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 41 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 41 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 11818
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 204 m²

Popis nemovitosti

Riegrovy sady, Rajská zahrada a Seifertova ulice - plno mladých lidí, turisté, kteří chtějí být blízko historického centra Prahy, studenti z Vysoké školy ekonomické. To jsou 3 skvělé důvody pro investici do tohoto bytu v Bořivojově ulici.

Byt 1+1 o rozloze 40,5 m2, který je kompletně vybavený a připravený na krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu.

V domě sice není výtah, ale ze zkušenosti víme, že nájemníkům to nikdy nevadilo. Možná proto, že byt je určen pro jednoho až dva mladé lidi, a ti ví, že pohyb je zdravý. ?

U této příležitosti oceníte zejména lokalitu. Zde se totiž setkávají hranice dvou čtvrtí, Žižkova a Vinohrad. Ty jsou proslulé množstvím restaurací, kaváren, barů, klubů a zábavy, ale i parků a zeleně.

Lokalita je plná mladých lidí, byt se vždy velice dobře pronajímal na dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. V blízkém okolí totiž v posledních letech vznikly nové projekty zajišťující i pracovní místa vašich potenciálních nájemníků.

Všechny ulice v celé lokalitě jsou postupně pravidelně upravovány, celé místo tak zažívá rozkvět, který bude do budoucna znamenat i zásadní zhodnocení vaší investice.

Byt je okamžitě připravený sloužit - najdete tu plně vybavenou kuchyňskou linku s myčkou, troubou a digestoří, k dispozici je lednice i mikrovlnná trouba.

V hlavním pokoji je šikovné patro na spaní, které šetří prostor. A najdete tu veškerý nábytek včetně skříní a úložných prostor. Za zmínku stojí, že toaleta je oddělena od koupelny. Ohřev teplé vody a vytápění je tu řešeno vlastním plynovým kotlem.

Náklady držíme na uzdě, částka za poplatky, plyn i elektřinu dohromady se bude pohybovat kolem 4.000 Kč měsíčně.

Zaujala vás tato příležitost? Kontaktujte mě a půjdeme se na byt společně podívat. A mějte se moc fajn.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (35)
small left
small right